Waarom je mij als fotograaf wil

Fanny

Het delen van mooie momenten en herinneringen met prachtige foto’s is altijd een geweldige manier geweest om de tijd stil te zetten. Maar waarom zou je dan een professionele fotograaf moeten inhuren voor jouw familiefotoshoot? Hier zijn een paar goede redenen:

  1. Vakmanschap: als Professionele fotograaf heb ik jarenlange ervaring en expertise. Al bijna drie jaar zet ik families op de foto en steeds komen zij bij mij terug.
  2. Apparatuur: Ik beschik over een hoogwaardige camera en lenzen die zorgen voor haarscherpe en levendige foto’s.
  3. Creativiteit: Ik heb een artistiek oog en ik kan unieke composities en ideeën brengen die jouw foto’s echt laten opvallen
  4. Bewerking: Na de fotoshoot ga ik de beelden bewerken voor een nog mooier resultaat. Ik ga je geen complete makeover geven, maar eventuele vlekjes op bijvoorbeeld een shirt kan ik wel wegwerken. Overigens blijven wel de natuurlijke kleuren behouden. Naar wens of naar eigen inzicht kies ik wel enkele foto’s uit die in zwart/wit worden bewerkt.
  5. Ervaring als pedagoog! met meer dan 10 jaar kinderopvang ervaring in binnen en buitenland kan ik ervoor zorgen dat de eventuele aanwezige kinderen zich direct op hun gemak voelen.
  6. Tijd en Gemak: met mij als een professionele fotograaf inhuren neemt de stress van fotograferen weg, zodat jij je kunt concentreren op genieten van het moment samen met je gezin.
  7. Herinneringen: Foto’s zijn blijvende herinneringen. Met een professional ben je verzekerd van prachtige herinneringen om te koesteren.

Dus, als je op zoek bent naar die geweldige en kwalitatief goede foto’s die een verhaal vertellen en een leven lang meegaan, overweeg dan om mij als professionele fotograaf in te huren.

Dit vind je misschien ook leuk…