Gelukkig hebben we de foto’s nog

Fanny-over-mij

Ik ben Fanny Donk, een Brabantse fotograaf met een passie voor het vastleggen van kostbare momenten. Na mijn avonturen in binnen- en buitenland ben ik uiteindelijk in Spijkenisse beland, waar ik mijn liefde vond.

Mijn carrière is gevarieerd geweest van de fastfoodindustrie tot het toerisme en de kinderopvang. Mijn ervaring als pedagogisch medewerker, private nanny in Amsterdam en Amerika, en mijn werk op administratieve en service afdelingen hebben me waardevolle inzichten gegeven in het omgaan met mensen. Maar wat me altijd, echt altijd waar dan ook heeft geïnspireerd, is het vastleggen van momenten door middel van foto’s en video’s.

Hoe vaak ik wel niet de zin : “ Gelukkig hebben we de foto’s van Fanny nog” gehoord heb ik mijn leven!

Logo blanco
over-mij-2

Ik ben toegewijd aan het maken van prachtige herinneringen voor jou en je dierbaren. Mijn ervaring in het werken in de kinderopvang heeft me geholpen om kinderen op hun gemak te stellen en hen op een speelse en gezellige manier vast te leggen. Of je nu een gezinsfotoshoot wilt, een fotoalbum van een speciale dag of feest van belangrijke gebeurtenissen, ik sta voor je klaar.

Ik heb een kleine, knusse thuis studio in onze overkapping, maar ik kom veel liever naar jou toe of naar een locatie van jouw keuze. Buitenfoto’s kunnen namelijk een extra dimensie toevoegen aan je herinneringen en zorgen voor een unieke sfeer. Dus nu is het jouw beurt! Waar kan ik jou mee helpen? Welk belangrijk moment wil jij graag vastgelegd hebben!?

Logo blanco
fanny-kubuswoningen
fanny-steiger

Familieportretten zijn niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomstige generaties. Je creëert een erfgoed dat kan worden doorgegeven aan je kinderen en kleinkinderen. Het zijn foto’s die de geschiedenis van je familie vastleggen en verhalen vertellen die anders verloren zouden gaan!

Laten we samenwerken!